Ga naar de inhoud

Het Twentse Kennis en Inspiratie Event voor de Sport

Op 7 november 2023 wordt de tweede editie van ‘Het Twentse Kennis en Inspiratie Event voor de Sport’ georganiseerd bij De Grolsch Veste in Enschede. Een uniek event met avondvullend programma voor de ontwikkeling van jullie sportvereniging! Het is een gratis netwerk- en kennisbijeenkomst voor alle bestuursleden, commissieleden en overige kader van sportverenigingen.

Als sportaanbieder moet je je voortdurend ontwikkelen en ben je continu bezig met hoe je de organisatie draaiende kunt houden. Op dit event komen onderwerpen zoals gezonde sportomgeving, vrijwilligersmanagement, bestuurders met impact en sociaal veilig sportklimaat in inspirerende sessies aan bod.

De avond is van 18:00 uur tot 22:30 uur en naast verschillende sessies zijn er meerdere gastsprekers. We starten de avond met belegde broodjes van de welbekende Broodbode en een heerlijke soep van de dag. We sluiten af met een borrel waarbij er volop gelegenheid is tot netwerken met andere sportverenigingen en ontmoeten van nieuwe samenwerkingspartners.

Klik hier voor meer informatie en het overzicht van de sessies. Aanmelden voor dit unieke event kan hier.

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Wyomi Masela, Eventmanager Sportnetwerk Overijssel.

Vragen? Neem gerust contact
met ons op.