Ga naar de inhoud

Talentboek Overijssel

Sportnetwerk Overijssel is trotse partner van het Yvonne van Gennip Talent Fonds.

Met trots werken wij samen met het Yvonne van Gennip Talent Fonds om kinderen en jongeren met een bijzonder talent te ondersteunen. Het doel is om hen zowel financieel als inhoudelijk te ondersteunen, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en het beste uit zichzelf kunnen halen.

Overijssels talent

Onze ambitie is om in 2025 een breed podium te bieden aan elk Overijssels talent, zodat iedereen de kans krijgt om zijn of haar potentieel te realiseren. Inclusief sporten en bewegen staan hierbij hoog in het vaandel. Dankzij de samenwerking met het Yvonne van Gennip Talent Fonds leveren we een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van Overijssel als sportprovincie.

Help jij talent uit Overijssel naar de top?

Een van de belangrijkste tools van het Yvonne van Gennip Talent Fonds is Talentboek. Dit platform biedt talenten de mogelijkheid om een gratis crowdfundingcampagne te starten en zichzelf professioneel te presenteren aan potentiële donateurs. Waar normaal alleen sporters met een NOC*NSF-status in aanmerking komen, krijgen nu alle Overijsselse sporttalenten tot en met 24 jaar deze unieke kans. Crowdfunden via het Yvonne van Gennip Talent Fonds is kosteloos en 100% van de donaties gaat direct naar het talent.

Talent Crowdfunding

Ben jij een sporttalent uit Overijssel tot en met 24 jaar met een NOC*NSF-status en zoek je financiële steun voor je sport? Start gratis een crowdfundingcampagne op Talentboek via het YVGTF! Sporters en teams uit Overijssel kunnen hier een Overijssel-badge aanvragen en direct aan de slag. Het platform is 100% gratis voor jou en je donateurs. Begin nu en maak jouw sportdromen waar!