Ga naar de inhoud

Twan Meijer

Kanopolo

Ik ben Twan Meijer (17).
De afgelopen twee jaar is mijn leven door mijn passie voor kanopolo compleet veranderd. Van 2x per
week sporten in de sportschool naar elke dag trainen; 4x per week op het water en 3x per week in de
sportschool.

talent_Twan Meijer

Een heleboel uren extreem hard trainen in de kano en in de sportschool verder mag ik met trots zeggen dat ik ben geselecteerd voor de Nederlandse onder 21 selectie. Hiermee gaan wij in oktober 2024 naar het WK in China!

Ik ben hier erg blij mee en trots op! Een droom die uitkomt, maar niet zonder uitdagingen. Als voltijdstudent Technische Bedrijfskunde aan Saxion en als toegewijde atleet sta ik voor financiële obstakels. Doordat kanopolo geen financiële ondersteuning krijgt van het NOC*NSF dien ik alles zelf te betalen, van materialen tot trainings- en toernooiweekenden. Toernooiweekenden die niet alleen in Nederland plaatsvinden, maar ook in onder meer Duitsland, België, Frankrijk en Italië.

Doordat ik op dit moment zoveel train, is werken ernaast bijna niet mogelijk. Met jouw hulp kan ik me volledig richten op mijn training en voorbereiding op het WK. Laten we samenwerken om Nederland trots te maken en kanopolo op de kaart te zetten. Wordt deel van mijn reis naar succes in China en beyond!

Op naar het WK Kanopolo in China!!