Ga naar de inhoud

Jules Storms

Dansen- Streetdance

Jules Storms is tien jaar oud en heeft een passie die haar hart sneller doet kloppen: hiphop dansen. Met haar energieke moves en onvermoeibare inzet heeft ze zichzelf naar de top van de Nederlandse hiphop scene gedanst. Dit jaar is ze zelfs gekroond tot Nederlands kampioen in haar categorie solo U12. Maar daar stopt haar succesverhaal niet!

talent_Jules Storms

Help Jules om haar droom waar te maken!

Bij het Europees Kampioenschap heeft Jules laten zien dat ze tot de besten van Europa behoort door een fantastische tweede plaats te bemachtigen. Haar prestaties zijn niet alleen een bron van trots voor haarzelf, maar ook voor haar familie, vrienden en iedereen die haar steunt. Nu staat de volgende grote uitdaging voor de deur: het Wereldkampioenschap in Blackpool, Engeland op 14 t/m 18 augustus 2024.

Het WK is een droom die uitkomt voor Jules. Hier wil ze laten zien wat ze in huis heeft en haar grenzen verder verleggen. Maar om deze droom te verwezenlijken, heeft ze hulp nodig. De kosten voor vervoer, verblijf en inschrijfkosten zijn hoog, en elke bijdrage kan het verschil maken.

Jules is vastberaden om Nederland te vertegenwoordigen en te stralen op het wereldpodium. Met jouw steun kan ze haar weg naar succes voortzetten en laten zien dat dromen werkelijkheid kunnen worden met hard werk en doorzettingsvermogen.

Help Jules om haar droom waar te maken en steun haar reis naar het WK in Blackpool. Elke donatie, groot of klein, brengt haar een stap dichter bij haar doel. Laten we samen ervoor zorgen dat dit hiphop talent kan schitteren op het WK hiphop! Samen kunnen we ervoor zorgen dat Jules niet alleen een kampioen in Nederland is, maar ook op het wereldtoneel!

Steun Jules Storms en help haar de wereld te veroveren met haar dans!