Ga naar de inhoud

Cas van Laer

Kanopolo

Hallo allemaal, Ik ben Cas van Laer, 18 jaar oud en ik kom uit Deventer. Ik speel de sport kanopolo.

talent_Cas van Laer

Kanopolo is een kleine maar hele spectaculaire sport.
Je kunt kanopolo vergelijken met een mix van rugby en waterpolo. We hebben binnen onze sport geen wekelijkse wedstrijddagen, maar spelen gedurende het (zomer)seizoen veel internationale toernooien. Een toernooi bestaat uit zo’n 7 wedstrijden per weekend, elk van 2 keer 10 minuten.

Na 3 jaar hard trainen en me volledig te focussen op kanopolo, heeft dat zijn vruchten afgeworpen, want ik ben geselecteerd voor het Nederlandse herenteam Onder 21. Samen mogen we Nederland vertegenwoordigen op het WK in China dit jaar.

Helaas brengt deze fantastische kans ook een behoorlijk prijskaartje met zich mee. De kosten voor onze reis naar China en de vele toernooien waar we dit seizoen aan deelnemen zijn aanzienlijk. Naast mijn opleiding en de 6 keer per week training, is het lastig om voldoende geld te verdienen. Zelfs het Watersportverbond kan ons niet ondersteunen met een financiële bijdrage, dus zijn we op onszelf aangewezen.

Vanwege de relatief kleine omvang van onze sport is het vinden van sponsors een uitdaging. Daarom wil ik jou vragen: wil jij mij helpen om naar het WK in China te gaan?

Alle steun, groot of klein, is van harte welkom. Samen kunnen we ervoor zorgen dat mijn droom werkelijkheid wordt.

Heel erg bedankt!

Cas van Laer

Blijf op de hoogte van onze reis via Instagram,

@_casvanlaer

@canoepolo_ned_u21

Cas van Laer naar het WK kanopolo in China